Betonwerken

Wij zijn expert op het gebied van met name twee soorten betonwerken: het storten van betonpoeren en het aanbrengen van betonfunderingen voor tankterpen.  

Gewapend beton

Voor het storten van betonpoeren beschikken wij over onze eigen kubels om het storten te vergemakkelijken. Daarnaast wordt ook geregeld beton gestort met behulp van een betonmixer van de leverancier. De bekisting die nodig is om beton te kunnen storten maken wij zelf, en deze wordt weer verwijderd nadat de beton uitgehard is. 

Voor betonfunderingen van tankterpen maken wij gebruik van gewapend beton. Deze wapening kunnen wij zelf vlechten in onze loods en op locatie plaatsen alvorens er beton gestort gaat worden. Beton storten voor betonfunderingen wordt over het algemeen gedaan met een betonmixer.  

Kwaliteit staat bij ons bovenaan!

Met onze ervaring en kennis van de markt en mogelijkheden, onze focus op veiligheid en ons vakbekwaam personeel zijn wij een professioneel partner voor de meest uiteenlopende projecten. Voor grotere projecten werken wij samen met een kwalitatief goed netwerk van ervaren ZZP-bedrijven. 

Aan de slag met Bestman?

Neem contact op met Johan Bestman! Dat kan via het contactformulier of via onderstaande contactgegevens.