Terpenbouw & terpenrenovatie

De laatste jaren hebben wij ons als bedrijf ontwikkeld tot expert op het gebied van werkzaamheden rondom tankterpen. Zo verzorgen wij zowel terprenovaties als de volledige nieuwebouw van terpen. De opbouw van terpen kan heel divers zijn; zo kan er bijvoorbeeld gewerkt worden met een steenslag ring of zelfs met een betonfundering. De afwerking van deze terpen kan variëren tussen beton, asfalt en straatwerk. Voor de voegvulling tussen de tank en de verharding van de terp zij wij in het bezit van een bitumenketel waarmee wij warme bitumen kunnen gieten. 

Geen enkel probleem!

Op de terp nu makkelijk of moeilijk bereikbaar is, is voor ons geen enkel probleem! Wij hebben overal een oplossing voor en gaan geen uitdaging uit de weg; of wij nu kranen moet inzetten of kruiwagens, wij zijn van alle markten thuis. 

Voor de opbouw van terpen wordt vaak gebruik gemaakt van oliezand. Wij hebben zeer veel ervaring met het zelf maken van oliezand in onze loods. Oliezand wordt gebruikt om …. Om oliezand te produceren wordt een bepaald soort zand gestort. Met behulp van een kraan wordt er vervolgens voorzichtig olie gemixt door het zand. Door dit volgens een specifieke methode te doen en meermaals te herhalen wordt er geborgd dat de olie evenredig verdeeld is. Vervolgens wordt er een zandmonster genomen. Dit monster wordt in een laboratorium onderzocht op oil content. Dit om te kunnen aantonen dat het oliezand aan de gestelde eisen van de opdrachtgever voldoet. Als laatste wordt dit oliezand in vloeistofdichte bigbags, een vrachtwagen of in een container gestort en getransporteerd naar de projectlocatie, waarna het oliezand kan worden aangebracht. 

Deze werkzaamheden voeren wij intussen uit voor diverse partijen over heel Nederland: van Delfzijl tot aan Zeeuws-Vlaanderen! 

Kwaliteit staat bij ons bovenaan!

Met onze ervaring en kennis van de markt en mogelijkheden, onze focus op veiligheid en ons vakbekwaam personeel zijn wij een professioneel partner voor de meest uiteenlopende projecten. Voor grotere projecten werken wij samen met een kwalitatief goed netwerk van ervaren ZZP-bedrijven. 

Aan de slag met Bestman?

Neem contact op met Johan Bestman! Dat kan via het contactformulier of via onderstaande contactgegevens.