Over Bestman Infra

Bestman Infra B.V. is een aannemersbedrijf gevestigd midden op het mooie Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee in het dorpje Stad aan ‘t Haringvliet. Het bedrijf is opgericht in het jaar 2000 door Johan Bestman en richt zich op dienstverlening rondom grondwerkzaamheden en bestratingen. Bestman Infra bestaat uit een hecht en gemotiveerd team dat zich inzet om kwalitatief hoogwaardige projecten uit te voeren. 

Inmiddels zijn wij gegroeid tot expert op het gebied van grond- en straatwerk. Wij zijn met name werkzaam in de petrochemische industrie in de Botlek, Europoort en op de Maasvlakte. Maar ook zijn wij werkzaam in de rest van Nederland en soms zelfs daarbuiten. 

Bestman Infra goeree

Ook is ons dienstaanbod over de jaren verder uitgebreid, waardoor wij inmiddels zijn gespecialiseerd in bodemsanering, riolering, terprenovatie en terpenbouw, betonwerken en kleine asfalteerwerkzaamheden. Bekijk onze diensten en onze actualiteitenpagina voor meer informatie over onze huidige werkzaamheden en onze certificeringen. 

In de loop der jaren is ons bedrijf uitgegroeid tot een bekende naam als aannemingsbedrijf. Door onze no-nonsense aanpak en sterke mentaliteit zijn wij een flexibele partner voor tal van infrastructurele werkzaamheden. Zo werken wij al jaren voor bekende opdrachtgevers als Geerdink, Forteck, Unica Building Services, TATA Steel, Kuipers Infra, Ballast Nedam, Mourik Infra, A. de Reus Aannemersbedrijf, Dura Vermeer, Versluys & Zoon en Gebr. De Koning  

Kwaliteit staat bij ons bovenaan!

Met onze ervaring en kennis van de markt en mogelijkheden, onze focus op veiligheid en ons vakbekwaam personeel zijn wij een professioneel partner voor de meest uiteenlopende projecten. Voor grotere projecten werken wij samen met een kwalitatief goed netwerk van ervaren ZZP-bedrijven. 

Certificeringen en lidmaatschappen

Bestman Infra is gecertificeerd volgens ISO-9001 en VCA*. Momenteel zijn wij bezig om te certificeren voor het werken in en met vervuilde grond (BRL 7000). Personeelsleden van Bestman Infra zijn gecertificeerd DLP (CROW 400) en willen zich certificeren voor R-DLP (CROW 400). 

Daarnaast is Bestman Infra een erkend leerbedrijf volgens Fundeon en zijn wij aangesloten bij Bouwend Nederland.