Bodemsanering

Wij zijn expert in bodemsanering op het gebied van industriële vervuiling. Wij voeren al jaren regelmatig bodemsaneringsklussen in samenwerking met onze opdrachtgevers. Verschillende vormen van bodemverontreiniging vragen om verschillende soorten aanpak en toepassingen van de juiste bodemsaneringstechnieken. 

Bestman Infra goeree

Hoe wij dit doen

Wat er met een verontreinigde grond moet gebeuren, wordt mede bepaald door gebiedsplannen en regelgeving van de overheid. Wij beschikken over vakbekwaam en ervaren personeel, en wij zijn druk bezig om als bedrijf de juiste certificeringen (BRL 7000) hiervoor te behalen om deze projecten zelfstandig te kunnen uitvoeren. Diverse personeelsleden van Bestman Infra zijn momenteel gecertificeerd DLP (Deskundig Leidinggevende Projecten), en zijn dus bevoegd om te werken volgens CROW 400 en om leiding te geven op bodemsaneringsprojecten met veiligheidsklassen oranje niet-vluchtig, oranje vluchtig en rood niet-vluchtig. Op dit moment worden personeelsleden van Bestman Infra opgeleid tot R-DLP (Geregistreerd Deskundig Leidinggevende Projecten), om ook leiding te mogen geven bij bodemsaneringsprojecten met veiligheidsklassen rood vluchtig, zwart niet-vluchtig en zwart vluchtig.   

Kwaliteit staat bij ons bovenaan!

Met onze ervaring en kennis van de markt en mogelijkheden, onze focus op veiligheid en ons vakbekwaam personeel zijn wij een professioneel partner voor de meest uiteenlopende projecten. Voor grotere projecten werken wij samen met een kwalitatief goed netwerk van ervaren ZZP-bedrijven. 

Aan de slag met Bestman?

Neem contact op met Johan Bestman! Dat kan via het contactformulier of via onderstaande contactgegevens.